Şair İbrahim Rafet İlkokulu

Vizyon: Siverek Şair İbrahim Rafet İlkokulu olarak;İlçemiz ilkokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla A+ kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak! Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı Atatürk ilke ve inkılapları ışığında geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Siverek Şair İbrahim Rafet İlkokulu olarak; bütün öğrencilerimizin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır. Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip, Atatürk İlke ve İnkılâpları’na bağlı tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar: .

Saatler: 08.20-14.00
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (414) 552 11 88

WEB - https://sairibrahimrafetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞAİR İBRAHİM RAFET MAH. ŞAİR İBRAHİM RAFET 4 SK. SAIR IBRAHIM RAFET ILKOKULU BLOK NO 13/1 SİVEREK / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Şair İbrahim Rafet Mahallesi 2.Sokak No:1

Ulaşım İlçe dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır